dhl express

Bestill flyexpress hos DHL

Bestill flyexpress hos DHL

Dersom du er på jakt etter et fraktselskap som kan frakte pakken din raskest mulig til utlandet, bør du sjekke priser hos DHL Express. Du kan også sammenligne ekspresstjenester ved å søke på nett hos https://billigpakke.no/dhl-express. På denne måten vil du raskt finne frem til den beste løsningen for pakkelevering ved bruk av flyexpress.

DHL har levert ekspresstjenester i over 35 år og har derfor lang erfaring med å sende pakker ved bruk av fly. Dersom du ønsker å sende en pakke kontakter du enkelt et servicesenter for ytterligere informasjon om hvordan du kan benytte tjenesten. Du kan med fordel også bruke elektroniske tjenester på nett ved å eksempelvis bestille online.

Ved bruk av elektroniske tjenester kan du også spore forsendelsen for slik å se hvor den befinner seg i verden. Du legger da enkelt inn sendingens sporingsnummer som du fikk da du sendte pakken. Dette bidrar til at du kan følge pakken under transporten og helt til den har kommet frem.

Internasjonale forsendelser og fortolling 

Før du bestiller en forsendelse ved bruk av DHL Express bør du registrere deg som kunde hos DHL på nett. Du får da enkelt tilgang til samtlige tjenester som de kan tilby deg, både som privat person og bedrift. Du bør forhøre deg om du kan sende det innholdet som du planlegger å legge i pakken. Det finnes noen få restriksjoner på hva som kan defineres som farlig gods.

Når du pakker innholdet inn i emballasjen bør du være sikker på at innholdet ikke kan flytte på seg under transporten. Du kan med fordel bestille riktig emballasje på DHL sine nettsider. Du vil da få pakket inn innholdet på en forsvarlig måte.

Du kan velge mellom mange typer emballasjer, som eksempelvis konvolutter, esker og plastposer. Du kan også legge fraktseddelen i en plastlomme som er spesialdesignet til DHL sine emballasjeløsninger.