4G kamera

Finn ditt nye overvåkningskamera

Finn ditt nye overvåkningskamera

editorial

Med et overvåkningskamera kan du øke din sikkerhet i hjemmet, på hytten eller hvor du ellers vil det. Det bidrar til en større følelse av trygghet – både når du er hjemme og ikke er det. Her kan du bli klokere på hvorfor et 4G overvåkningskamera kan være den riktige løsningen for deg.

Hva kan et 4G kamera?

Et 4G kamera er et overvåkningskamera som fungerer med 4G-forbindelse i stedet for WiFi. Det betyr at du kan bruke alle funksjoner uten å være koblet opp via en fast internettforbindelse, og dette er spesielt en fordel hvis du skal bruke et overvåkningskamera uten for hjemmet der internett ikke er tilgjengelig.

Med et 4G kamera kan du følge med direkte på telefonen, din PC eller nettbrett når du ikke er hjemme. Du kan se tidligere opptak, men du har også mulighet til å følge med «live». Systemet har tilmed mulighet for å sende deg en varsel ved f.eks. bevegelse, og på den måten fungerer det som en type alarmsystem slik at du kan se hva som skjer når du er ute.

image

Finn det riktige for hjemmet ditt

Det finnes ulike løsninger innen 4G kamera, og det riktige valget avhenger fullstendig av dine ønsker og behov. For eksempel bør du velge et kamera som fungerer svært godt i mørke dersom det skal plasseres ute, der det ikke er belysning. Ellers vil du miste mange detaljer på bildet, og det forstyrrer opplevelsen. Det er også forskjell på selve bildekvaliteten, og her er det avgjørende hvor mange detaljer du egentlig vil kunne se.

Du kan velge mellom forskjellige kvaliteter, størrelser og systemer avhengig av hva som passer for deg. I noen situasjoner kan det også være en fordel å velge flere kamera slik at de dekker et område fra flere vinkler, spesielt hvis det er snakk om et større areal.