hodelykt

Gå internen i møte med hodelykter fra batterionline.no

Gå internen i møte med hodelykter fra batterionline.no

Vinteren i Norge er lang og mørk. Sånn er det bare. Men hva vi gjør med vinteren vår er opp til oss. Noen ganger føles den adelig lang og uendelig mørk, så det å finne på noe fint som kan gi oss en følelse av at vi gjør det beste ut av det, er det vi burde gå etter. Det å være ute er en sånn ting.

Da kjæresten min og jeg begynte å gå langrenn i stedet for å løpe om vinteren, gikk vi til innkjøp av hodelykter fra batterionline.no, for selv om løypa var opplyst var det flere områder i skogen som bare var litt for mørke til at det føltes bra å gå uten. Men med hodelykter fra batterionline.no fant vi fort ut av hvor gøy det er å gå lange, fine skiturer sammen, uansett når på døgnet det var.

For det er selvsagt aller mest hyggelig å gå om dagen mens solen skinner og alt føles deilig, men sånn er det bare ikke alltid, eller særlig mye i det hele tatt, og i tillegg har man jobb og alt mulig annet som skal passe sammen med det. Så det å komme seg ut på ski skjer ofte i de mørke timene.

Invester i riktig utstyr

Borsett fra å ha gode ski og smøring, riktige klær som holder deg varm og godt selskap, er det viktig å ha det utstyret som holder deg trygg og en hodelykt spiller absolutt inn der. Man vet aldri hva som skjer og selv om løypa er opplyst er det alltid bra å selv ha en hodelykt.

Jeg har opplevd flere ganger at lyset i løypa har sluttet i virke av en eller annen grunn og da blir det plutselig virkelig mørkt, og til tross for at man vet hvor man er, er det ikke så lett å finne veien hjem alltid.