regulerbar seng

Hvorfor skal jeg velge en regulerbar seng?

Hvorfor skal jeg velge en regulerbar seng?

Vil du legge deg komfortabelt og våkne mer uthvilt? Så er det kanskje nettopp en regulerbar seng du skal velge. Her kan du lese litt mer om hvorfor, så du finner ut hva som er den perfekte sengen for deg. Kanskje er det nettopp en regulerbar seng du skal ha?

Hva kan en regulerbar seng?

Spørsmålet koker jo ned til hva en regulerbar seng kan oghvorfor man skal velge nettopp det. Grunnen til at mange lurer er fordi det som regel er et litt dyrere alternativ på pengemarkedet. En regulerbar seng er rett og slett en kvalitetsseng med flere madrasser som jobber sammen for å gi best mulig støtte. I tillegg har sengen en motor som gjør at du kan regulere både rygg og bem, og dermed få en mye mer komfortabel liggestilling når du sover. 

Sov bedre 

Det er også en seng som egner seg perfekt når man liker å lese på sengen. Da kan man komfortabelt sitte i sengen, uansett om det er en dobbeltseng eller en regulerbar seng 120×200. En regulerbar seng er også perfekt når man er gravid. Kroppen endrer seg utrolig fort på kort tid og det kan være veldig vanskelig å få sove godt og finne en behagelig liggestilling. Det er dog ikke noe problem med en regulerbar seng fordi man kan justere sengen etter behov. 

Det er med andre ord en sengetype som gjør at du ligger mer komfortabelt og ergo også sover bedre. Det er deilig å få den støtten du trenger i sengen, og det betyr også at du våkner mindre for å skifte stilling i løpet av natten og kan våkne opp mye mer uthvilt. Hvis man er i par med en som snorker kan denne typen seng være helt uunnværlig, fordi det kan hjelpe å sove litt høyere med hodet, og det kan man enkelt justere med en regulerbar seng.