dørautomatikk

Hvorfor velge dørautomatikk?

Hvorfor velge dørautomatikk?

editorial

Det kan være flere fordeler med dørautomatikk, spesielt i fellesarealer hos institusjoner, bedrifter og lignende. Men hva er egentlig fordelene med å velge denne løsningen, og hvorfor kan det være relevant for deg?

Fordeler med dørautomatikk

Dørautomatikk er en ganske populær løsning som medfører en lang rekke fordeler for de som ferdes i området. Først og fremst er det et utrolig viktig hjelpemiddel for handikappe personer som kan åpne døren via ett enkelt trykk, og derfor anvendes det gjerne i fellesarealer, i det offentlige osv. Også i andre situasjoner kan dette være en fordel. For eksempel hvis du bærer på poser, varer eller annet som gjør det vanskelig å betjene døren.

Innen dørautomatikk kan du få løsninger som er helt berøringsfrie. Dette er ikke kun praktisk, men er også med til å redusere spredningen av bakterier blant de som ferdes gjennom døren.

Teknologien gir også den fordelen at du får økt sikkerhet, fordi døren åpner og lukker kontrollert, og fordi du er sikker på at den smekker og låser bak deg. Samtidig minsker det slitasjen på alle dørens deler, og risikoen for at hengsler ødelegges reduseres betydelig.

Hvem kan velge dørautomatikk

dørautomatikk

Dørautomatikk er spesielt relevant å velge i fellesarealer der mange personer skal ferdes, både på grunn av de hygieniske, praktiske og sikkerhetsmessige årsaker. Det kan være i offentlige bygg, i institusjoner, butikker eller hos andre større bedrifter. Spesielt hvis det er mye trafikk inn og ut, er det en løsning som virkelig kan gjøre en forskjell i hverdagen.

Vurderer du å velge dørautomatikk, da kan du med fordel snakke med en låsesmed om dine muligheter. Hos https://www.askerls.no/d%C3%B8rautomatikk kan du lese mye mer om de forskjellige fordeler og løsninger som finnes, og du kan få personlig rådgivning som er skreddersydd akkurat etter dine behov, så du får den riktige løsningen.