gitar

Kjøp gitar på danmusikk.no

Kjøp gitar på danmusikk.no

Kjøp gitar på danmusikk.no og start den nye hobbyen din i det nye året

Har du bestemt deg for å begynne å spille instrument i det nye året? Det tror jeg ikke du er alene om. Hvis jeg skal tippe, vil jeg si at steder som danmusikk.no har virkelig godt salg akkurat nå. For jeg tror at det er mange som ønsker seg et foresett for det nye året som ikke handler om sunn kost eller trening, men om å utvikle evnene sine.

Når det er sagt tror jeg at dette året som helhet kanskje har gitt folk innsikt i hvor mye vi mennesker egentlig har behov for å utvikle oss og lære for å ha det bra og føle oss stimulert. Og hvis dette året har vist oss noe, er det hvor lite mange av oss får av det hjemme. Det er mange som ikke har noen andre måter å utvikle seg på å vokse, enn gjennom jobb, skole og sosiale relasjoner eller sosialt liv generelt, og alt det har blitt skåret bort i større eller mindre grad dette året. Og ikke bare for noen, men for alle.

Derfor tror jeg det er så mange som har funnet ut av at det å ha en hobby faktisk er skikkelig fint. Og i tillegg har man både mer tid til å investere i det og mer penger til å investere i et fint instrument, for man bruker jo ikke penger på noe annet egentlig. 

Velg en hobby der du kan utvikle deg

Jeg har fått en ny hobby dette året. Jeg er en av dem som har begynt å spille et instrument på grunn av all den fritiden og den mangelen på stimuli som plutselig har dukket opp i livet mitt.

Det å lære gjør meg virkelig godt og å spille et instrument er alltid gøy.