plast

Plastplater til all slags bruk

Plastplater til all slags bruk

Plastplater til all slags bruk

Enten du jobber med produksjon i industri eller du leter etter noe til et prosjekt hjemme finnes det de riktige materialene for nettopp det du driver med. Jeg lette kjempelenge før jeg fant det jeg skulle bruke til å bygge uthus og drivhus, men så fant jeg Webplast.no og der var liksom alt jeg trengte på ett sted! Jeg er kanskje litt utålmodig og liker ikke å google alt for mye, så det passet helt perfekt.

Slipp kreativiteten løs

Myke PVC-plater er en av de tingene jeg så at man kunne kjøpe hos Webplast.no, og det er jo perfekt å bruke til mer kreative prosjekter som underlag på skrivebordet ditt eller underlag til forskjellige hobbyprosjekter. Man kan også lage forskjellige skilt av myk plast.

Plater i hardplast til både industri og gjør det selv-prosjekter

Inne på Webplast.no er det et utrolig stort utvalg av produkter som passer både til mindre prosjekter du gjør hjemme, som gjør det selv-prosjeter der du kanskje skal bygge et skur ute p hagen der du kan ordne med ting, oppbevare hageutstyr, eller kanskje du er i gang med å bygge ditt eget drivhus eller pusse opp ett der du har behov for supplerende materialer.

Her er nemlig ikke alltid glass det aller mest motstandsdyktige materialet, men valget av hardplast kan faktisk være det som passer best til formålet. Eller kanskje det er mer større produksjon det er fokus på.

Uansett hva kan du finne masse godt veiledning og hjelp og produkter til akkurat det du trenger. Jeg var litt redd for at jeg kanskje behøvde å skjære noe selv fordi platene kommer i mil som er standard for industri, men heldigvis var ikke det riktig i det hele tatt. Jeg leverte bare målene til det prosjektet jeg skulle ordne også gjorde de det og leverte det ferdig skåret i de riktige målene hjemme hos meg. Perfekt service!