blazer til dame

Redd antrekket med enkle grep

Redd antrekket med enkle grep

Du trenger faktisk ikke å gå til innkjøp av en helt ny garderobe nå som en ny sesong nærmer seg. Det finnes helt enkle grep du kan foreta, for å kunne transformere garderoben din med få plagg og grep. Her kan du lese hvordan du kan fornye garderoben og redde antrekket, uten å skulle tømme lommeboken. 

En kjernegarderobe gjør en stor forskjell

En såkalt kjernegarderobe kan utgjøre hele forskjellen fra kjipe hverdagsantrekk til å alltid se stilig ut. En kjernegarderobe består av akkurat de plaggene du trenger, som kan kombineres i mange forskjellige kombinasjoner. Det viktigste av alt er at alt passer sammen i kjernegarderoben. Det er nemlig sånn du aldri går tom for lekre antrekk. Når du har en kjernegarderobe slipper du følelsen av at du ikke har noe å ha på deg. Det er historie!

Hva består en kjernegarderobe av?

En kjernegarderobe består av et antall underdeler og overdeler som du kan mikse og matche. Du skal ta utgangspunkt i din egen stil når du velger kjerneeelementer. En ting som ofte kan redde et helt antrekk er blazer til dame. Da kan du lett forandre uttrykket på antrekket fra casual til pyntet og gjøre et antrekk kontorklart med et enkelt grep. Hvis man har et par forskjellige blazere å velge mellom, kan man gjøre et helt vanlig antrekk fantastisk, uten å skulle gå til innkjøp av et helt nytt antrekk fra bunnen av. Tilbehør som smykker, skjerf og belter kan også gjøre en stor forskjell. Alt du trenger er derfor en kjernegarderobe bestående av jakker og blazere, topper, underdeler og en kjole eller to. Det er også den perfekte muligheten for å ryddet i skapet og bli kvitt noen av de antrekkene og plaggene som du aldri får brukt. Når du har ryddet opp i skapet har du mer oversikt over hva du har og når alt passer perfekt sammen, har du alltid noe å ha på deg.