postnord

Send bedriftspakker med PostNord

Send bedriftspakker med PostNord

Dersom bedriften din ønsker en stabil og pålitelig samarbeidspartner når det gjelder post og logistikktjenester, kan det lønne seg å sammenligne priser på nett. Du bør også ta hensyn til de ulike leveringstidene som fraktselskapene kan tilby deg.

Mange bedrifter har en hektisk hverdag som også innebærer pakking og sending av pakker til bedriftens kunder. Ved å velge et fraktselskap som kan tilby konkurransedyktige posttjenester vil du spare både tid og kostnader. Du kan eksempelvis få tilbud om rimelige priser dersom du sender pakker i store kvanta.

Hvis du er innehaver av en nettbutikk kan PostNord sin Mypack Home tjeneste være en god løsning for deg og dine kunder. Ved å benytte denne tjenesten vil hver enkelt pakke bli levert på døren til mottaker uten ekstra omkostninger. I dette tilfellet blir pakkene registrert med sporingsnummer slik at du vet hvor pakken befinner seg under transporten. 

Unngå skader under transporten

Mange bedrifter som driver nettbutikk velger å bruke samme type emballasje på samtlige pakker som sendes ut fra lager. Dette er emballasje som du kan bestille i ulike størrelser både med og uten logo. På denne måten sitter emballasjen stødig rundt innholdet for at ikke pakken skal ta skade under transporten.

De fleste pakkene som sendes ved bruk av fraktselskapet PostNord blir behandlet av maskiner under transporten. De verdifulle pakkene fraktes deretter over lange avstander. Pakkene bør derfor beskyttes mot både kulde, varme og fukt. Det er derfor viktig at pakkene som du sender til dine kunder er beskyttet ved bruk av riktig emballasje.

For at forsendelsen skal nå mottaker må den merkes ved bruk av riktig sporingsnummer, navn og adresse. Forsendelsen kan også sendes som paller, små pakker og stykkgods. Du finner enkelt frem til både priser og leveringstid dersom du ønsker å sende en pakke til både innland og utlandet på PostNord sin nettsider.