dør

Slik kan en ny dør gjøre forskjell

Slik kan en ny dør gjøre forskjell

editorial

Når man skal innrede er det viktig å skaffe seg et godt overblikk over hva som trengs å gjøres, og hvilke elementer det er viktig å fokusere på. Her er ting som dører veldig lett å overse, men det burde du ikke. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke i forhold til innredning og stil, og hvordan dører kan passe inn i den.

Finn din stil 

image

Nå er det etterhvert blitt sånn at minimalismen er mer og mer på vei ut, men hva erstatter den egentlig? Det er vanskelig å definere, for det man fokuserer på i stor grad nå når det kommer til interiør, er nemlig personlig stil, og det er, ja, nettopp personlig. Det vil si at det finnes utallige muligheter og ingen regler, og det kan virke litt overveldende for mange. Men det handler rett og slett om å finne nøkkelen inn, og sin personlige stil.

Det kan være så enkelt som at man finner frem til en fargekombinasjon eller kanskje noen tekstiler, som bare sier noe om hvem du er. Kanskje basert på et bilde du liker eller kanskje noen suvenirer eller antikviteter du har? Det er lurt å finne et fokuspunkt som du kan bruke som utgangspunkt.

Men hvordan passer dører inn i dette?

Finn dører som passer 

Det er faktisk sånn at dører er veldig viktige. Det er en strukturell del av en bolig som mange tenker at de ikke kan skifte ut, men det kan man faktisk forholdsvis enkelt – og det gjør en stor forskjell. Når man skifter ut dørene så kan man nemlig understreke den stilen man vil ha. Det kan være for eksempel for å flette inn noe moderne, ved å velge en moderne og minimalistisk dør – kanskje som kontrast til historiske detaljer i boligen din. Det er uendelig mange muligheter.