barneplakater, plakater til barnerommet

Søte plakater som barna vil elske

Søte plakater som barna vil elske

Leter du etter nye dekorasjoner til barnerommet? Kanskje for å skape et koselig rom for de minste, eller et nytt uttrykk når barna blir litt større og får andre interesser. Uansett alder, så er plakater til barnerommet en perfekt måte å få farger, liv og personlighet inn i rommet.

Søte plakater for de minste

Det er selvfølgelig vanskelig for de minste barna å velge hvordan de vil innrede barnerommet sitt, og derfor blir det deg som forelder som må ta over. Ofte er man på utkikk etter søte, koselige uttrykk til barnerommet med fine farger, masse liv og personlighet som kan skape akkruat det barnerommet man drømmer om for sin gutt eller jente.

Du kan blant annet velge barneplakater med motiver av eventyr, tegnefilm og dyr som barna vil elske å ha hengende på veggen. De er fargerike, spennende å se på, og så er de med til å gjøre rommet mer koselig og varmt. Det er perfekt for de minste barn som liker å se på mange forskjellige ting, og som ofte fokuserer på ting med flotte farger og mange detaljer.

… og for de større barn

Til de litt større barn kan du med fordel velge noe som passer for deres interesser. Det kan blant annet være plakater til barnerommet med motiv av transportmidler, figurer fra eventyr og historier, plakater med sport eller lignende. Her kan barna med fordel selv være med til å velge hva de liker.

Du kan også velge læringsplakater som både er fine å ha på veggen, og som barna samtidig lærer noe av. Her er tall og bokstaver for eksempel veldig populære, og en plakat med alfabetet kan være en utrolig fin veggdekorasjon som samtidig er brukbar.

Gå etter fargerike designs i barnas favorittfarger, og kombiner gjerne flere forskjellige farger og motiver for et levende og personlig uttrykk.