stillas

Stillas for alle

Stillas for alle

Stillas for alle

Enten du ser etter stillaspakker som allerede er satt sammen for de mest typiske prosjektene eller behovene eller du vil ha et spesialdesignet stillas etter mål er Strand Stillas klare til å hjelpe deg med det du trenger. 

For deg som ønsker deg ett skikkelig bra stillas til en gunstig pris, er en standard stillaspakke kanskje det aller beste å velge. Pakkene er en av de tingene som de selger aller mest av og det er både profesjonelle og private over hele landet som velger å kjøpe det. Du kan se utvalget på https://www.strandstillas.no/ og bestemme deg derfra, eller be om hjelp fra en av de som jobber der til å finne ut av hva du trenger.

Sikkerheten teller

Sikkerhet er kanskje en av de tingene som er aller viktigst når det kommer til stillaser og det å jobbe på et stillas. Stillaspakke Standard hos Strand Stillas leveres for eksempel med hovedkomponenter i aluminium og stillas-gulv med sklisikker impregnert plywood på ramme av aluminium.

Man jobber jo i alle slags vær og det er bare ikke all slags vær og alle slags stillaser som passer sammen med trygghet, så det å være klar over at det er noe man skal sørge for er utrolig viktig.

 

Be om veiledning

Veiledning er viktig når man skal bestille stillas for første gang. Hvis du e profesjonell vet du kanskje akkurat hva du ser etter og trenger, men hvis du er privat-person og skal ordne noe hjemme som krever et lite stillas og ikke har noen erfaring og helst vil gjøre det selv uten håndverkere som fikser og bestiller for deg (for det er bare mye billigere, det kan vi bli enige om med en gang), så er veiledning helt essensielt og der kan Stand Stillas heldigvis hjelpe til med det meste. Bare ikke jobben da, den må du ordne selv.