plakater

Velg plakater som veggdekorasjon på barnerommet

Velg plakater som veggdekorasjon på barnerommet

Velg plakater som veggdekorasjon på barnerommet

Plakater er en utrolig fin måte å dekorere på. 

La barnet velge selv

Det å få til å lage et rom der barna føler at de har noe helt eget, noe som passer sammen med interessene deres og det de er opptatt av er viktig for følelsen av identitet og autonomi. Det at de kan være med å bestemme gjør noe med barn og det å la barnet være med på å bestemme hvordan rommet deres skal se ut er en stor del av utviklingen deres.

Man har som foreldre ofte en idé om hvordan man vil at det skal se ut og det skal man jo fortsette med å ha, men det å la dem være med å bestemme er større for dem enn man tror. Og det å gjøre barnerommet fint, et sted de har lyst til å tilbringe tiden sin, er noe alle foreldre ønsker å gjøre for barna sine. 

Personlig veggdekorasjon til barna dine

Man tenker kanskje ikke at barna bryr seg så mye om hvordan det ser ut rundt dem, men forskning viser at det faktisk er utrolig viktig for utviklingen deres at de føler seg trygge, at de har innvirkning på omgivelsene sine og at de har det bra der de er. En del av det er å for eksempel ha figurer eller annet som de liker.

Gjenkjennelse er et viktig element. Men barn er opptatt av mange ting og det kan det være frustrerende som foreldre å ha investert i å dekorere rommet deres med noe de likevel ikke er interessert i etter to måneder.  En personlig plakat er billig for foreldrene og noe barna elsker. Det at de kan få laget noe med det de liker, eller kanskje et bilde av dem er jo en drøm! Du kan se mer her hvis du vil gjøre det samme som oss https://sohu-shop.no/shop/plakater-7s1.html.