firmatur

Fra datamaskiner til å oppleve verden sammen

image

Flere typer firmatur

Jobbmarkedet blir stadig mer konkurransedyktig. Forskjellen nå er at mange steder har sett dynamikken snu. Noen steder ser en slik nedgang i nye arbeidere komme inn på arbeidsmarkedet at selskaper nå må konkurrere om arbeidere i stedet for omvendt. Bedrifter må også håndtere økt ansattes omsetning som et resultat av den raske karakteren av den moderne økonomien. En måte de har prøvd å forbli attraktive på, er ved å være vertskap for firmatur for de ansatte.

Fireturer utfører to hovedfunksjoner. Den første er å vise nåværende ansatte at bidragene deres til selskapet blir anerkjent og verdsatt. Det andre hovedformålet er at ansatte skal bli bedre kjent med hverandre. Mange ansatte, spesielt når de er på forskjellige avdelinger, samhandler sjelden med hverandre. Selskapsreiser er en flott måte å bryte ned den barrieren og fremme en større følelse av samhold og tilhørighet.

Fra piknik til eksotiske utflukter

Når det gjelder spørsmålet om hvor du skal gå, er hele verden din å velge mellom. Dette avhenger også veldig av hva budsjettbegrensningene er, samt hvordan selskapet ønsker å spre ting ut. Noen selskaper foretrekker å ta sine ansatte på flere turer gjennom året. Dette vil mest sannsynlig innebære helgeturer til et fint sted som er relativt nærliggende.

Hvis selskapet foretrekker å bruke alt på en gang og i tillegg har ganske dype lommer, kan de planlegge en veldig fin tur et sted langt borte i en uke eller lenger. De kan til og med være i stand til å sende alle på et eksotisk feriested der de kan slappe av, nyte været så vel som hverandres selskap. Det er også viktig at de ansatte har et inntrykk av hvordan disse pengene skal brukes, siden det er deres tur.

En firmatur kan bli det nye bindelimet i bedriften, og dette vil være det de ansatte snakker om resten av året!