nilfisk industristøvsuger

Hvilken støvsuger trenger jeg egentlig?

Hvilken støvsuger trenger jeg egentlig?

editorial

Drømmer du om en ny og mer effektiv støvsuger, men vet ikke helt hva du skal velge? Her skal vi se litt nærmere på ulike støvsugere, så du kan finne akkurat den som passer til dine behov. Det trenger ikke være så vanskelig eller komplisert som du kanskje tror. 

Ulike støvsugere til ulike behov

Det er nemlig sånn at det ikke finnes èn type støvsuger som passer til absolutt alle, nei, det finnes ulike støvsugere til ulike behov, og derfor er det utrolig lurt å vite hvilke behov man har før man går til innkjøp av sen støvsuger. Det er nemlig stor forskjell på hvor store flater man skal støvsuge, om man foretrekker å komme i dybden eller om man vil ha en så enkel løsning som mulig. 

nilfisk industristøvsuger

Det er jo sånn at trådløse støvsugere er blitt utrolig populære de siste årene, og det er fordi mange synes det er en kjapp og enkel løsning som gjør terskelen litt lavere for daglig støvsuging. Da er det lettere å svuppe over gulvet og ta smulene fra frokosten, enn å skulle dra frem en stor tung støvsuger. Den trådløse støvsugeren kan nemlig som regel henges på veggen, og dermed er det enkelt å ta tak i den og gå i gang med det samme. Da er det lett å vedlikeholde. Det er også mange av disse modellene som også er poseløse, ergo kan man bare tømme støv og skitt rett i søppelkassen, og man kan ta av det lange skaftet og sette på et lite – så man kan støvsuge kriker og kroker og smulete frokostbord. 

Hvis man skal ha en støvsuger til en institusjon eller et kontor, så er det mer ting som en nilfisk industristøvsuger man er på jakt etter. Med en industristøvsuger får man en svært kraftig maskin som er skapt for å rengjøre store flater hver dag, grundig.