lamper

Triksene som gir deg personlig stil i hjemmet

Triksene som gir deg personlig stil i hjemmet

Når man skal innrede med personlig stil, så handler det faktisk mye om å velge hva man skal fokusere på og investere i, og hva man skal velge som sier noe om en. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke når du skal velge, så du kan finne de triksene som gir deg den personlige stilen du er på jakt etter. 

Hva er personlig stil?

Det store buzzword akkurat nå handler om personlig stil, og det er kanskje ikke så rart. Vi har vært i minimalismens vold i flere tiår, og nå er det mange som leter etter noe som er mindre klinisk, mer varmt og ikke minst – mindre likt alle andre. Der trenden i mange år jo har vært at man er trendy hvis man nailer en helt bestemt stil, og dermed også må finne seg i at mange har det helt likt, er det nå i mye større grad blitt sånn at man skal ha noe som er personlig og uttrykker noe om seg selv.

Det er derfor heller ingen regler for hva personlig stil kan være, men for din egen og innredningens skyld er det smart å finne en rød tråd. Det kan for eksempel være i uttrykket, i valget av farger eller i materialer. Du kan finne masse inspirasjon på nett og bli klokere på hvilken stil som egentlig er din. Da kan du få en innredning og lamper som er både personlige og stilige.

Invester i lamper 

Hos https://lampemesteren.no/ kan du finne masse herlige lamper i ulike designs. Her er det noe for enhver smak, uansett din stil.

Når du velger lamper kan det være veldig smart å tenke på det som en investering. Velg en som du blir fornøyd med i mange år fremover, og ha gjerne fokus på tidløse design frem for aktuelle tendenser.