vekkerklokke

Vekkeklokke øker søvnkvaliteten

Vekkeklokke øker søvnkvaliteten

Vekkeklokke øker søvnkvaliteten

Mobilen er som oftest både det første og siste vi ser før vi sovner. Ofte gjør det at vi ligger og scroller alt for sent og ikke får den søvnen vi har behov for. Det skjer alt for ofte for meg for tiden. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare hadde en vanlig vekkeklokke og ikke trengte å ha mobilen min i nærheten av senga.

For forskning viser faktisk at det er bedre for søvnen vår at den ikke er i nærheten. Det øker søvnkvaliteten vår og gjør at vi sover lenger og bedre enn hvis vi har mobilen i nærheten. Jeg var akkurat inne på Coolpriser og de har faktisk masse forskjellige vekkeklokker så nå vurderer jeg seriøst å kjøpe en. Når de ikke koster mer er det jo ikke en særlig stor investering eller beslutning heller akkurat.

Liten investering, stort utbytte

En vekkeklokke i dag er ikke det de en gang var. Eller, du kan fortsatt få de samme som vi brukte da vi var små og på en måte synes jeg at de nesten er de aller fineste. Hos Coolpriser har de akkurat den samme typen jeg hadde da jeg var liten for eksempel. Men de har også mange mer moderne vekkeklokker og jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil ha enda, men det er gøy å kunne velge nytt eller nostalgisk.

Å investere i søvn er å investere i helse

Søvn er en av de aller viktigste og mest avgjørende tingene for helsen vår. Det er sterkt undervurdert og noe man faktisk ikke skal tulle med. Så alt vi kan gjøre for å sove bedre, burde vi faktisk gjøre. Å kjøpe en vekkeklokke er kanskje ikke det vi tenker vil gjøre mest, men det er faktisk en av de tingene som virkelig kan hjelpe deg både å falle bedre til ro om kvelden og våkne bedre om morgenen.